Wie wij zijn

Ons kinderdagverblijf is opgericht met als doelstelling het bieden van opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar op een zeer kleinschalige, professionele en huiselijke manier.

Bij ons is er ruimte voor persoonlijke aandacht en door de kleinschaligheid zijn we in staat om flexibel in te springen op de specifieke wensen van ouders en hun kinderen. Bovendien krijgen kinderen bij ons, naast brood, vers fruit en crackers of andere tussendoortjes, elke dag een warme maaltijd.

Maak een afspraakMaak een afspraak

Het kinderdagverblijf

KDV Mama's Kindje

Wij hebben 2 horizontale groepen van 0-2 en 2-4 jaar met een capaciteit voor 24 kinderen per dag.

Wij werken met twee pedagogische medewerkers op één dag, die een vroege en een late dienst hebben die elkaar overlappen. Daarnaast is er altijd een stagiaire en/of een andere medewerker aanwezig.

We zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto, fiets en openbaar vervoer (bus 25 en 26 stoppen om de hoek (halte almeloplein)). Er is genoeg parkeergelegenheid en overdag is parkeren gratis.

Ons ruime en lichte pand is in 2017 gerenoveerd en geheel kindvriendelijk ingericht. Wij beschikken tevens over een afgesloten buitenruimte waar kinderen veilig buiten kunnen spelen.

Activiteiten

Elke maand heeft bij ons een ander thema, waar wij onze activiteiten op afstemmen. Wij vieren verjaardagen en feestdagen met z’n allen en organiseren af en toe extra activiteiten zoals bijvoorbeeld een workshop buikdansen voor de kinderen. Als het lekker weer is maken wij een uitstapje naar een speeltuin of kinderboerderij. Voor ouders wordt er ook vier keer per jaar een workshop of activiteit in ons kinderdagverblijf georganiseerd. Wij houden daarnaast één keer per jaar een ouderavond en een zomerfeest.

Feestdagen

Op de volgende nationale feestdagen zijn wij gesloten

Nieuwjaarsdag

2e Paasdag

Koningsdag

Hemelvaartsdag

2e Pinksterdag

1e Kerstdag

2e Kerstdag

Op 24 december en 31 december sluiten wij om 16.30 uur.